ONDERTUSSEN IN DE SPORT | JUTTA LEERDAM SHOWT HAAR GODDELIJKE LICHAAM OP INSTAGRAM

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van de leukste sportnieuwtjes wereldwijd. Deze onderwerpen komen net niet in aanmerking voor een volledig artikel, maar zijn wel de moeite waard om te vermelden. Bekijk je dit artikel via een andere website? Dan wordt de video waarschijnlijk niet weergegeven. Klik dan door naar de site van Sportbookies.

Jutta Leerdam showt goddelijke lichaam op Instagram

Jutta Leerdam is op vakantie in Costa Rica en voelt zich naast de schaatsbaan ook thuis in het water. Op haar Instagram is ze volop aan het snorkelen en daarbij deelt ze mooie plaatjes. Jake Paul is ook mee en reageerde met 'mijn zeemeermin' op de post. Bekijk de beelden zelf.

Monfils wordt moedeloos van sterke Alcaraz

Carlos Alcaraz heeft op indrukwekkend wijze de laatste zestien van het Miami Masters-toernooi bereikt. De Spanjaard wist Gaël Monfils zonder al te veel moeite te verslaan met een score van 6-2 en 6-4. De 37-jarige Fransman stond versteld van het niveau van zijn zeventien jaar jongere tegenstander. Na een verloren punt was hij tegenover zijn coach goudeerlijk: 'Ik kom er niet langs.' Zijn coach beaamde dit door te zeggen: 'Hij is overal.' Monfils benadrukte later zelfs lachend dat het 'gekkenwerk' was om tot punten te komen tegenover de Spanjaard.

Oranje-international maakt grote indruk op Walker

Kyle Walker is zwaar onder de indruk van Jeremie Frimpong, zo laat hij weten tijdens tijdens de podcast FIVE. De rechtsback van Manchester City liet ook weten gecharmeerd te zijn van Achraf Hakimi en Dani Carvajal. Tijdens een interview met presentator Rio Ferdinand werd Walker gevraagd naar welke rechtsbacks hij buiten Engeland opkijkt. 'Hoe heet die vleugelverdediger van Leverkusen ook alweer? Frimpong! Good Gosh. Ongelofelijk.' Frimpong heeft dit seizoen in 24 Bundesliga-wedstrijden maar liefst 8 doelpunten en evenveel assists weten te produceren.

Wereldgoals amateurvoetballer gaan internet rond

De 21-jarige Alljereau Mercera is 'maar' een amateurvoetballer, maar sinds afgelopen weekend bereiken zijn kunsten een breder (internet)publiek. Mercera scoorde zaterdag maar liefst vier keer voor zijn club FC Rijnvogels tegen Hoogeveen, maar wat er tussenuit sprong is dat de ene goal zo mogelijk nog mooier was de andere. Kijk en oordeel zelf:

Wereldstart voor Duitsland tegen Frankrijk

Duitsland kende in het oefenduel tegen Frankrijk een droomstart. Na welgeteld zeven (!) seconden nam Florian Wirtz de openingstreffer voor zijn rekening. Vanaf een meter of dertig knalde de middenvelder fantastisch raak. En wie dacht dat dit de snelste goal van de avond was komt bedrogen uit. Christopher Baumgartner van Oostenrijk scoorde al na zes seconden spelen tegen Slowakije. Bekijk beide doelpunten hieronder.

Bottas krijgt lachers op zijn hand met geniaal filmpje 

Santiago Gimenez laat zich gaan bij Mexico

Santiago Gimenez heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. Mexico won vannacht met 0-3 van Panama, maar de spits van Feyenoord bleef negentig minuten op de bank zitten. Oud-Ajacied Edson Alvarez scoorde wel en maakte de 0-1 voor Mexico. Bekijk hier de gefrustreerde Gimenez.

Prachtige beelden van fanatieke Advocaat: 'Voorbeeld voor iedereen'

Dick Advocaat won donderdag zijn eerste wedstrijd als bondscoach van Curaçao. De ploeg is op trainingskamp in Turkije en speelde een oefenwedstrijd tegen Hull City die met 1-0 werd gewonnen. René van der Gijp ziet de beelden en zit aantoonbaar te genieten.

Rafael Nadal oefent weer op gravel

Kan de Spanjaard na zijn afzegging voor Indian Wells straks toch weer huishouden op gravel?

Nederlands elftal feliciteert Ronald Koeman met verjaardag 

Vandaag is bondscoach Ronald Koeman jarig, hij blaast 61 kaarsjes uit. De bondscoach gaat een moeilijke periode tegemoet. Huidige interlandperiode waren er 26 plekjes in de selectie, maar op het EK zijn er slechts 23 plekken. Kijkend naar blessuregevallen kreeg Koeman het makkelijk, maar als iedereen fit is gaan er harde keuzes moeten worden gemaakt.

Contract ontbonden in België na foto op Instagram

In België is er veel ophef onstaan rondom Moussa Sissako, speler van RWD Molenbeek. De speler zag zijn contract ontbonden worden na het plaatsen van een foto op sociale media. Op de foto draagt Sissako een shirt van KV Kortrijk, de club waar zijn broer actief is. Dit viel echter niet in goede aarde bij de clubleiding van RWD Molenbeek. KV Kortrijk bevindt zich namelijk net als RWD Molenbeek in een strijd tegen degradatie. In een verklaring aan Sudinfo liet de club weten: 'Dit gedrag kunnen wij als club niet tolereren. Moussa is zeker geen slecht persoon en hij heeft ongetwijfeld het beste voor met de club. Toch kunnen we deze actie niet goedkeuren.'

Bevestigt Alcaraz hier zijn relatiestatus?

Carlos Alcaraz is ook in 2024 weer de beste op het Masters-toernooi van Indian Wells. De Spanjaard was in de de finale in twee sets te sterk voor Daniil Medvedev. Toch wist hij niet alleen met zijn tenniskunsten de ogen op zich gericht te krijgen. In onderstaand fragment is te horen hoe een vrouwelijke supporter naar de relatiestatus van de Spanjaard informeert. Alcaraz lijkt hier met enige zelfspot zijn status als vrijgezel te bevestigen.

Gehavende Schulting deelt operatieplan en heeft hoopvol nieuws

Als het meezit, hoopt shorttrackster Suzanne Schulting deze zomer alweer op het ijs te kunnen staan. Dat deelt de Olympisch kampioene dinsdag op Instagram. Schulting bleek haar tweede racepoging op de 1000 meter zondag te zijn gestopt met een gebroken enkel. Volgende week dinsdag wordt ze geopereerd en wacht een 'intensief revalidatietraject'.

Carlos Alcaraz wordt tijdens persconferentie ruw onderbroken

Carlos Alcaraz werd tijdens de persconferentie opeens onderbroken door een alarm. Er zou namelijk brand zijn. De tennisser ging er goed mee om en kreeg de lachers op zijn hand.

Ronaldo wekt verbazing met foto van voeten

Cristiano Ronaldo heeft veel verbazing gewekt met een foto van zijn voeten. De voeten van de Portugese ster zien er namelijk zeer opgezet uit. Aflopen vrijdag maakte de ster nog de winnende in de wedstrijd tegen Al-Ahli dat in 0-1 eindigde. Zelf is de vijfvoudig gouden bal winnaar actief bij Al-Nassr dat tweede staat in de competitie.

Antony reageert vol ongeloof als Ten Hag hem vraagt linksback te spelen

Antony scoorde in de kwartfinale van de FA Cup (4-3 voor United) vlak voor tijd de 2-2, met zijn rechterbeen. De vleugelspeler moest echter een gedeelte van de wedstrijd linksback spelen en de beelden die van hem geschoten zijn vlak nadat de Braziliaan de boodschap kreeg liegen er niet om.

Tadic geraakt door voorwerp uit publiek

Het duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe in de Süper Lig verloopt zeer onrustig. Fans van Trabzonspor zijn zeer ontevreden over het spel dat hun ploeg op de mat legt en zij gooien bekers, vuurwerk en voorwerpen het veld op. Onder meer Dusan Tadic werd in de 55ste speelminuut geraakt door een voorwerp uit het publiek.

Visma | Lease a Bike krijgt lachers op de hand met aparte challenge

Visma | Lease a Bike heeft met een grappig filmpje de lachers op de hand gekregen. Vorig jaar ging de ploeg nog door het leven als Team Jumbo-Visma. De naam is inmiddels gewijzigd en veel commentatoren en analisten moeten daar nog even aan wennen. Dus daagt Visma | Lease a Bike de commentatoren uit om het in het voorjaar de naam niet meer verkeerd uit te spreken. En wie dat het best lukt krijgt de 'Name Game Award.'

2024-03-27T14:57:48Z dg43tfdfdgfd